Beperk je tot 1 onderwerp per pagina

Beperk je tot één onderwerp per pagina. Dwaal niet af. Weersta de verleiding om een zijweg in te slaan. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Want terwijl je aan het schrijven bent, gaan je gedachten met je op de loop. Zo werkt het in ieder geval wel bij mij. Omdat ik oorspronkelijk de zin “variety is the spice of life” in de vorige alinea wilde opnemen en wilde weten van wie die uitspraak is, kwam ik uiteindelijk op de Wikipediapagina over Aphra Behn terecht (oeps, een zin van 35 woorden!). Inmiddels heb ik van alles over haar uitgezocht en een boek van haar besteld. En kon ik het niet laten om jou op haar te wijzen. Zo zie je maar.

Deel dit bericht:

Copyright 2019-2023 Effectieve Content | Alle rechten voorbehouden | KvK 74490605

Scroll naar boven